Basket Talk

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup!

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup!

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, έφυγε από την κλήρωση των διαιτητών για τα ημιτελικά του Super Cup, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών για τα ημιτελικά του Super Cup.

Οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν από τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έφυγε από την κλήρωση πέντε λεπτά αφότου ξεκίνησε η διαδικασία. Ο λόγος είναι ότι στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως η κλήρωση έπρεπε να είχε λάβει χώρα στην Αθήνα, ενώ με επιστολή της η ΚΑΕ είχε ζητήσει από την ΚΕΔ να αναφέρει τα κριτήρια για την επιλογή των διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε σχετικά, με την αποχώρησή του, πως: «Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού (Αργύρης Πεδουλάκης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος) αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών των ημιτελικών του Σούπερ Καπ.

Ρωτήσαμε σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των εφτά διαιτητών και δεν λάβαμε απάντηση. Επίσης σε ερώτηση σχετικά με την αυριανή διαδικασία μας απάντησαν πως θα αλλάξει ανάλογα με την "απόδοση" των διαιτητών στους σημερινούς αγώνες. Τα παραπάνω καθιστούν αδιαφανή τη διαδικασία και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να συμμετέχει σε αυτή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup, ενώ στον δεύτερο συγκρούονται Ολυμπιακός και Προμηθέας Πάτρας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0