Basket Talk

Παπανικολάου: «Όλοι θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο Super Cup, κανείς δεν είναι έτοιμος όμως»

Παπανικολάου: «Όλοι θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο Super Cup, κανείς δεν είναι έτοιμος όμως»

Στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου για τη σεζόν του Ολυμπιακού καθώς και για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν, στο ελληνικό μπάσκετ, θα παιχτεί το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) με διεκδικητές του Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας.

Ο Κώστας Παπανικολάου, σε αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για το πόσο πολύ θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και το πόσο δύσκολο είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακου:

«Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κορυφή και την διατήρηση των κεκτημένων. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε ξανά. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ωστόσο, πως και φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όπως είπα και πριν, το σίγουρο είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά. Από κει και πέρα, αν έχουμε υγεία και τύχη, μιας και στον αθλητισμό οι δύο αυτοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να δώσουμε ξανά μεγάλες χαρές στον φίλαθλο κόσμο μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους.

Όσον αφορά στο Super Cup 2022 by aegean islands είναι δεδομένο, πως καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος θέλουν να τον πανηγυρίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0