Basket Talk

Tο «respect» του Giannis στον πρωταθλητή Στεφ Κάρι και τα καινούρια Zoom Freak (video)

Tο «respect» του Giannis στον πρωταθλητή Στεφ Κάρι και τα καινούρια Zoom Freak (video)
Η έναρξη του NBA βρίσκεται προ των πυλών και η Media Day των Μιλγουόκι Μπακς επιφύλασσε εκπλήξεις με επίκεντρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο παιχνίδι και ο πρωταθλητής Στεφ Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς...
Χαμόγελα στο στρατόπεδο των Μιλγουόκι Μπακς με τον Giannis να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει και τα καινούρια παπούτσια του. Ο λόγος για τα Nike Zoom Freak 4, στα οποία έχει προσθέσει δύο προσωπικές λεπτομέρειες. Η μία αφορά την αστεία πλευρά του... με τα γνωστά του ανέκδοτα, για αυτό και αναγράφει «Joke's on you», την ίδια ώρα που στην σόλα υπάρχουν τα ονόματα της οικογένειας του.

Όλα τα φώτα όμως συγκεντρώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, εκεί όπου κλήθηκε να απαντήσει για τον ποιον θεωρεί κορυφαίο παίκτη της λίγκας. Δίχως να το πολυσκεφτεί έδωσε το χρίσμα στον Κάρι, εξηγώντας πως ο MVP είναι πάντα αυτός που οδηγεί την ομάδα του στον τίτλο. Όταν οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον ηγέτη του Γκόλντεν Στέιτ εκείνος εντυπωσιάστηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πίστευε το ίδιο για τον Greek Freak της σεζόν 2020/2021.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0