Basket Talk

Μήτρου-Λονγκ: «Ο Ιτούδης με περιμένει, μόλις έρθει το ελληνικό διαβατήριο θα το βγάλω φωτογραφία!»

Μήτρου-Λονγκ: «Ο Ιτούδης με περιμένει, μόλις έρθει το ελληνικό διαβατήριο θα το βγάλω φωτογραφία!»
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται στην Ελλάδα με την αποστολή της Αρμάνι Μιλάνο και στο πλαίσιο του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για την Εθνική Ομάδα...
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, στο «BasketNews», σχετικά με τις προσπάθειές του να βγάλει ελληνικό διαβατήριο και τις συνομιλίες του με τον Δημήτρη Ιτούδη

«Νιώθω τέλεια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είχα χρόνο να πάω στην Ακρόπολη. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Είναι όλα όσα μου είχε πει η μαμά μου. Όταν έρθει η ώρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια μου θα είμαι ενθουσιασμένος, μην σας πω και εκστασιασμένος. Την ημέρα που θα γίνει επίσημο θα το βάλω κάπου σε ένα τραπέζι και θα το βγάλω φωτογραφία. Έτσι θα μάθετε όλοι πως είναι επίσημο». 

«Το ζήτημα με το διαβατήριο πάει καλά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε όσο αφορά τα χαρτιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ακούω πως υπάρχει πιθανότητα να το έχω πριν από το τέλος της σεζόν. Και σε αυτό ελπίζω». 

Ενώ για το αν έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον κόουτς Ιτούδη σχετικά με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει, ο προπονητής είπε ότι ανυπομονεί πολύ να γίνω μέλος της ομάδας». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0