Basket Talk

Απασφάλισε κατά των 76ερς ο Μπεν Σίμονς: «Είχα πρόβλημα πνευματικά και δεν με βοήθησε κανένας»

Απασφάλισε κατά των 76ερς ο Μπεν Σίμονς: «Είχα πρόβλημα πνευματικά και δεν με βοήθησε κανένας»
Ο Μπεν Σίμονς κατηγόρησε ανοιχτά την πρώην ομάδα του, τους Φιλαδέφλεια 76ερς, ότι δεν τον βοήθησαν στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν αποχωρήσει. 
Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, που όλη την περασμένη χρονιά έμεινε εκτός παρκέ, φιλοξενήθηκε στο διάσημο πλέον πόντκαστ του πρώην συμπαίκτη του, Τζέι Τζέι Ρέντικ και μίλησε για... όλους και για όλα. Φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην καταλήξει στα όσα έγιναν με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, πριν ο Αυστραλός αποχωρήσει.

Ο Μπεν Σίμονς αρχικά μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς των 76ερς, αν και έριξε τις μπηχτές του, λέγοντας ότι στην Φιλαδέλφεια όλοι έχουν άποψη για τα πάντα. Στη συνέχεια όμως απασφάλισε εναντίον της διοίκησης και του Ντοκ Ρίβερς λέγοντας ότι αντιμετώπιζε πνευματικό πρόβλημα και δεν έλαβε καμία βοήθεια. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: 

«Ήμουν σε πολύ κακό σημείο και σκεφτόμουν ότι προσπαθούσα να φτάσω τους υπόλοιπους, αλλά γίνονταν άλλα πράγματα που δεν βοηθούσαν. Και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα: Βοήθεια!

Δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα στήριξη από τους προπονητές ή τους συμπαίκτες μου. Δεν θα πω όλους τους συμπαίκτες μου, επειδή υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στη ομάδα που με προσέγγισαν και είναι ακόμα φίλοι μου. Αλλά δεν ένιωσα ότι πήρα στήριξη και ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμένα.

Μίλησα με τον κόουτς Ρίβερς πριν από μία προπόνηση και του είπα ότι δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά και τον παρακάλεσα να το καταλάβει αυτό. Προσπάθησα να του το πω πριν από την προπόνηση και αποφάσισε ότι θα με βάλει στην προπόνηση "με το έτσι θέλω".

Μου είπε λοιπόν να μπω στο παρκέ για μία άσκηση και τον κοίταξα. Ήμασταν μόλις στο πρώτο λεπτό της προπόνησης και μου είπε "Μπεν, μπες μέσα". Σκέφτηκα λοιπόν ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Το έκανε επίτηδες. Και έτσι ένιωσα. Ότι όλοι προσπαθούσαν να με πειράξουν. Έφαγα πρόστιμο επειδή δεν έκανα βάρη ενώ ήμουν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στην γα...νη ομάδα. Οπότε μου επέβαλλαν πρόστιμα για μικροπράγματα. Απλώς χτίστηκε όλο αυτό.

Προφανώς και εγώ δεν χειρίστηκα τα θέματα σωστά, αλλά ούτε και η ομάδα χειρίστηκε το ζήτημα όπως έπρεπε, ειδικά αυτοί που είχαν δύναμη...» 

www.bnsports.gr  


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0