Basket Talk

Σέλτικς: Επίσημα για ένα χρόνο εκτός λόγω του «παράνομου δεσμού», ο μετανιωμένος Ουντόκα!

Σέλτικς: Επίσημα για ένα χρόνο εκτός λόγω του «παράνομου δεσμού», ο μετανιωμένος Ουντόκα!
Ο Ίμε Ουντόκα τιμωρήθηκε και επίσημα από τους «Κέλτες» με αποκλεισμό ενός χρόνου, λόγω παραβίασης των κανόνων δεοντολογίας της ομάδας. 
Σχετικά Άρθρα
Ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, τιμωρήθηκε όπως αναμενόταν με αποκλεισμό για ένα χρόνο από την ομάδα, λόγω της σχέσης του, με μια γυναίκα με μέλος του τεχνικού επιτελείου. Η εν λόγω κατάσταση αποτέλεσε παραβίαση των κανόνων δεοντολογίας της ομάδας από τη Μασαχουσέτη και έτσι ο προπονητής που έφερε την ομάδα στους περσινούς τελικούς του NBA, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της για την επόμενη σεζόν. 

Αντίθετα, εκεί θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ουντόκα, ο Τζο Ματσούλα, αναλαμβάνοντας χρέη προσωρινού πρώτου προπονητή σε μια κίνηση που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει για τους περσινούς φιναλίστ. 


Ο ίδιος ο Ουντόκα πάντως ζήτησε συγνώμη και φάνηκε μετανιωμένος για την πράξη του: 

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους παίκτες, τους οπαδούς, στον οργανισμό των Σέλτικς και στην οικογένειά μου επειδή τους απογοήτευσα. Ζητάω συγνώμη που έφερα σε αυτή τη δύσκολη θέση την ομάδα και αποδέχομαι την απόφαση των Σέλτικς. Από σεβασμό σε όσους εμπλέκονται, δεν θα κάνω παραπάνω σχόλια».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0