Basket Talk

Ο «παράνομος δεσμός» του Ουντόκα τον οδηγεί εκτός Σέλτικς!

Ο «παράνομος δεσμός» του Ουντόκα τον οδηγεί εκτός Σέλτικς!
Κίνδυνος να χάσει όσα με κόπο έχει χτίσει, για τον Ίμε Ουντόκα, ο οποίος παραβίασε εσωτερικό όρο των Μπόστον Σέλτικς και φλερτάρει με το να μείνει εκτός ομάδας.
Αντιδράσεις προκάλεσε μία ανάρτηση του έγκυρου ρεπόρτερ Adrian Wojnarowski τα ξημερώματα, όπου ανέφερε ότι ο head coach των Μπόστον Σέλτικς κινδυνέυει να μείνει ανενεργός την ερχόμενη σεζόν για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού...

Φως στο τούνελ ήρθε να δώσει λίγες ώρες αργότερα ο Shams Charania, ο οποίος ανέφερε ότι ο Ουντόκα βρίσκεται σε σχέση με γυναίκα συνάδελφο του, μέλος του προπονητικού staff της ομάδας.

Έτσι λοιπόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει εκτός... με την διοίκηση του franchise να αναμένεται να πάρει σύντομα οριστική απόφαση, πιθανότατα κατά την διάρκειων των επόμενων 24 με 48 ωρών. Μάλιστα έχει βγει ήδη το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη, με τον βοηθό του Τζο Ματσούλα να αποτελεί την επικρατέστερη περίπτωση για την ανάληψη του πάγκου.
Να σημειωθεί ότι ο Ουντόκα είναι παντρεμένος από το 2010 με την ηθοποιό Νία Λονγκ με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο. Η 51χρονη Νία Λονγκ είχε γίνει διάσημη ως "το κορίτσι" του Ουίλ Σμιθ στη γνωστή τηλεοπτική σειρά "Ο πρίγκιππας του Bel-Air"


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0