Basket Talk

Νέντοβιτς: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε δέκα χρόνια για να επιστρέψω στον Αστέρα»

Νέντοβιτς: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε δέκα χρόνια για να επιστρέψω στον Αστέρα»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις του σχετικά με την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα λέει πως νιώθει όπως ένα παιδί που περίμενε 10 χρόνια για να πραγματοποιήσει αυτό που ήθελε

Κρατάει χρόνια… αυτή η κολόνια. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως περίμενε 10 χρόνια την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα και παρομοίασε τον εαυτό του με μικρό παιδί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε 10 χρόνια για να συμβεί αυτό. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι θα αγωνίζομαι για τον Αστέρα. Όταν αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το Eurobasket: «Η ψυχική και συναισθηματική κούραση είναι το κυριότερο. Αυτό το Eurobasket είχε τόσο μεγάλη επιρροή σε όλους, μας βύθισε όλους ψυχολογικά. Ήμουν μέλος αυτής της ομάδας που έχασε τον ημιτελικό του 2015. Πιστέψτε με δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Μπορώ να δω από τα πρόσωπα και των άλλων παικτών πως τους κόστισε. Όλοι τελείωσαν τη διοργάνωση και πήγαν με άδεια χέρια στις ομάδες τους».

Για τον τραυματισμό του: «Ειλικρινά θα με τρέλαινε εάν δεν δοκίμαζα κάτι. Αν απλά έπρεπε να κάτσω σε ένα ξενοδοχείο και να πάω στο Βερολίνο για το τίποτα. Θυμήθηκα αμέσως τις θεραπείες. Ήταν ενθαρρυντικό το ότι μου είχαν πει πως θα μπορούσα να παίξω στον ημιτελικό εάν πέρναγε η Σερβία. Εν τέλει δεν χρειάστηκε. Όμως η θεραπεία θα βοηθήσει πριν από την έναρξη της σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0