Basket Talk

Στρέλνιεκς για ΑΕΚ: «Το κίνητρό μου είναι ίδιο, όπως όταν έπαιζα στην EuroLeague» (video)

Στρέλνιεκς για ΑΕΚ: «Το κίνητρό μου είναι ίδιο, όπως όταν έπαιζα στην EuroLeague» (video)
Η ΑΕΚ έκανε σήμερα (21/9) την παρουσίαση της φανέλας της για τη σεζόν 2022/23, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησαν ο νέος προπονητής, Ηλίας Καντζούρης, αλλά και το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Γιάνις Στρέλνιεκς. Το BN Sports ήταν εκεί...
Η Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21/9 και η Ένωση παρουσίασε στο κοινό την νέα της φανέλα για την περίοδο 2022/23. Το BN Sports βρέθηκε στα Άνω Λιόσια και σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα. 

5684575.jpg

5684582.jpg

Οι δηλώσεις του νέου κόουτς της Ένωσης, Ηλία Καντζούρη:  

Ο Φινλανδός Αλεξάντερ Μάντσεν ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ, μετά την πολύ καλή του παρουσία στο EuroBasket 2022, στο πλευρό του Λάουρι Μάρκανεν


Παράλληλα, ο Γιάνις Στρέλνιεκς επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό και έδειξε εξαιρετικά ευδιάθετος, τόσο στις δηλώσεις του, όσο και με το χαμόγελο που δεν έλεγε να φύγει από το πρόσωπό του: 

«Η ΆΕΚ είναι μια εμπειρία που αποτελεί νέα πρόκληση για μένα. Παίζοντας πολλά χρόνια στην Euroleague αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι διαφοετικό. Το κίνητρό μου όμως είναι το ίδιο: Λατρεύω αυτό που κάνω και θα προσπαθήσω να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το τι θα προσφέρει με την παρουσία του στην Ένωση: «Σίγουρα θα προσπαθήσω να προσφέρω εμπειρία. Επίσης θέλω να βοηθήσω τους νεότερους με τη γνώση μου. Αν με έχετε παρακολουθήσει και ξέρετε ποιος είμαι, τότε ξέρετε τι μπορώ να κάνω καλά».

Για την πορεία της φετινής σεζόν: «Σας αρέσουν οι προβλέψεις, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Θα πάμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και μετά παιχνίδι με παιχνίδι».

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους πρώην συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, σύντομα θα τους δω όμως». 

Επιπλέον ο Λετονός γκαρντ άφησε να εννοηθεί ότι ο κόουτς Καντζούρης έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Όμως δεν ανέφερε περισσότερα για τις συζητήσεις που είχαν, ούτε για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, λέγοντας χαμογελώντας:

«Αυτό είναι κάτι που αφορά εμένα και τον κόουτς»


Έκτορας Σταυρόπουλος - Αντώνης Νιανιάς 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0