Basket Talk

Στο training camp των Μπουλς ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Στο training camp των Μπουλς ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Επιστροφή για τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το NBA για να συμμετάσχει στο training camp των Σικάλο Μπουλς.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική μας ομάδα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρισκόταν σε αναζήτηση της επόμενης μπασκετικής του «στέγης» είτε στην Ευρώπη είτε στο NBA. Και φαίνεται ότι έστω και προσωρινά, την βρήκε.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα του έγκυρου δημοσιογράφου της The Athletic, Σαμς Σαράνια, ο 24χρονος σέντερ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις ΗΠΑ, για χάρη των Σικάγο Μπουλς, στο training camp των οποίων θα συμμετάσχει. Ο Κώστας θα βρεθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας των «ταύρων» με την προοπτική να καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ως two-way!

Ο Αντετοκούνμπο γυρίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί που έχει καταγράψει συνολικά 22 συμμετοχές σε επίπεδο NBA με τους Λέικερς και τους Ντάλας Μάβερικς, έχοντα φυσικά φορέσει και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στη φούσκα του Ορλάντο με τους «λιμνανθρώπους».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0