Basket Talk

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 89-83. Η ομάδα του Μπουρούση «πληγωσε» τον Παναθηναϊκό στο νέο της σπίτι

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 89-83. Η ομάδα του Μπουρούση «πληγωσε» τον Παναθηναϊκό στο νέο της σπίτι
Σε μία ιστορικής σημασίας φιλική αναμέτρηση για την Καρδίτσα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 89-83 ... ενώ στο ημίχρονο έγινε τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου σε Κλειστό Γιάννης Μπορούσης. Παράλληλα, ο πρόεδρος των Θεσσαλών και κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων βράβευσε το «τριφύλλι» με τιμητική πλακέτα.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 89-83 από τον Α.Σ. Καρδίτσας σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (17/9) στη θεσσαλική πόλη. Πρώτοι σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Ντέρικ Γουίλιαμς με 14 πόντους έκαστος.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι βράβευσαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης από τον πρόεδρο του Α.Σ. Καρδίτσας και πρώην αθλητή μας, Γιάννη Μπουρούση. Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε και επίσημα η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-38, 68-73, 89-83

Α.Σ. Καρδίτσας: Μπέχαϊμ 22, Πριτζέτ 12, Μπέιτμον 20, Αθηναίου 6, Καρράς, Καλαϊτζάκης, Χάντερ 9, Ντελόριερ 11, Τσούκας, Αλεξιάδης, Κόττας, Γκάμπροβσεκ 9
Παναθηναϊκός: Π. Καλαϊτζάκης 6, Γουόλτερς 13, Λι 9, Μποχωρίδης 12, Γουίλιαμς 14, Σαρικόπουλος 4, Άντριους 4, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ, Χουγκάζ 3, Μαντζούκας 4, Γκουντάιτις 14

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0