Basket Talk

ΑΕΚ - Κλουζ 67-69: Φιλική ήττα και εκ νέου προβλήματα για την ομάδα Ηλία Καντζούρη

ΑΕΚ - Κλουζ 67-69: Φιλική ήττα και εκ νέου προβλήματα για την ομάδα Ηλία Καντζούρη
Ήττα για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του τουρνουά που διεξάγεται στο Περιστέρι, με την ρουμανική Κλουζ να επικρατεί στο όριο με σκορ 69-67. Κορυφαίος για τον «Δικέφαλο» ο Περσίδης των 13 πόντων, που συνεχίζει να διανύει μια εξαιρετική προετοιμασία.

«Διπρόσωπη» εμφανίστηκε η ομάδα του Ηλία Καντζούρη και δέχθηκε την δεύτερη διαδοχική φιλική ήττα... τρεις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια των δύο πρώτων περιόδων βρέθηκε να κυνγάει στο σκορ, καθώς η Κλουζ σκόραρε με μεγάλη ευκολία, ώστε οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με την διαφορά στο +14.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα της «Ένωσης» στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανέβασε ρυθμό επιθετικά και κατόρθωσε να μειώσει την διαφορά σε μονοψήφειο αριθμό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα θα μπορούσε να εξασφαλίσει και τη νίκη, αλλά δύο μεγάλα τρίποντα των Ρουμάνων τους έδωσαν τελικό προβάδισμα δύο πόντων. Από τον πάγκο, εκτός αποστολής, είδαν την αναμέτρηση οι Μάντσεν, Μίτσελ και ΜακΓκρίφ, με τους δύο τελευταίους να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Με ενοχλήσεις αποχώρησε και ο Ουίλιαμς, δημιουργώντας εκ νέου πονοκεφάλους στον προπονητή του.


Τα δεκάλεπτα:
16-22, 27-41, 46-55, 67-69

ΑΕΚ: Φρέιζιερ 10, Πετρόπουλος 2, Κόνιαρης 2, Ξανθόπουλος 2, Φιλιππάκος 8, Περσίδης 13, Μαυροειδής 8, Παπαδάκης 8, Γουίλιαμς 9, Στρέλνιεκς 5.

Κλουζ: Λαπουστέ, Σάντερς 17, Κουτι 7, Ροσναφσκ , Ταίλορ 4, Στιπάνοβιτς 11, Μπίρτσεβιτς 5, Κέιτ 7, Μέιντλ, Κόστε, Ρίτσαρντ 18.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0