Basket Talk

Ολυμπιακός: Με Λούντζη στην Πάτρα για φιλικό με τον Προμηθέα, εκτός οι υπόλοιποι διεθνείς

Ολυμπιακός: Με Λούντζη στην Πάτρα για φιλικό με τον Προμηθέα, εκτός οι υπόλοιποι διεθνείς
Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα σε φιλικό αγώνα, με τον Μιχάλη Λούντζη να ενσωματώνεται στην αποστολή, όχι όμως και οι υπόλοιποι διεθνείς που επέστρεψαν προ ολίγων 24ώρων από το Βερολίνο. «Λάρε» και «Παπ» ενσωματώνονται τη Δευτέρα (19/9). 
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για Πάτρα (16/09), όπου αύριο (17/09, 18:00) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Προμηθέα. Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μιχάλης Λούντζης, ενώ εκτός έμειναν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Σάσα Βεζένκοφ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και φυσικά ο Μουστάφα Φαλ που βρίσκεται ακόμα στο Βερολίνο, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ.

Την Δευτέρα (19/09) οι διεθνείς, Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας. Αντίθετα, τη συγκεκριμένη μέρα θα απουσιάσουν οι Κώστας Σλούκας και Τόμας Γουόκαπ, οι οποίοι θα μεταβούν στην Βαρκελώνη και στην Βαρσοβία αντίστοιχα, για να πάρουν μέρος σε διαφημιστικά σποτ της Ευρωλίγκας. Επιπλέον απών θα είναι και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του στο μίτινγκ της ELPA

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0