Basket Talk

Στον Προμηθέα ο Τζορτζ Κόντιτ

Στον Προμηθέα ο Τζορτζ Κόντιτ

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Κουβανού σέντερ, Τζορτζ Κόντιτ.

Σε μία σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Προμηθέας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζορτζ Κόντιτ.

Πρόκειται για 22χρονο Κουβανό σέντερ, ύψους 2.08 μ, που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο Iowa.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτορικανό διεθνή αθλητή George Conditt IV, o οποίος την σεζόν 2022-23 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο George Conditt IV είναι 22 ετών (γεννημένος στις 22 Αυγούστου 2000), έχει ύψος 2,08 μ. και αγωνίζεται ως center. Ξεκίνησε την καριέρα του από το κολλέγιο του Iowa State στο NCAA, εκεί όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια, από το 2018 μέχρι το 2022. Τον περασμένο Απρίλη μετακόμισε στη λίγκα του Πουέρτο Ρίκο και τους Gigantes de Carolina, με τους οποίους πραγματοποίησε μια πολύ μεστή σεζόν και 11,3 πόντους και 7,2 ριμπάουντ σε 24 παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ σούταρε με ποσοστό άνω του 50% εντός παιδιάς, έχοντας σαν «ατού» το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Conditt είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, με την οποία αγωνίστηκε στα τελευταία «παράθυρα» της προκριματικής φάσης του Μουντομπάσκετ.

Καλωσορίζουμε τον George Conditt IV στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0