Basket Talk

Μοναδικός Μανού! Συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του στο Hall of Fame (video)

Μοναδικός Μανού! Συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του στο Hall of Fame (video)

Τη θέση του δίπλα σε τεράστια ονόματα του αθλήματος πήρε ο σπουδαίος Μανού Τζινόμπιλι με τον Αργεντινό να μπαίνει στο Hall of Fame.

Ήρθε πλέον και τυπικά η στιγμή που δικαιούτο. Ο Μανού Τζινόμπιλι ανήκει και επίσημα στους κορυφαίους του αθλήματος, αποτελώντας μέλος της κλάσης του 2022 μαζί με άλλες μεγάλες μορφές του χώρου όπως ο Τιμ Χάρνταγουεϊ και ο legend προπονητής, Τζορτζ Καρλ.

Για πολλά χρόνια, ο Μανού αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους έκτους παίκτες του ΝΒΑ, ο οποίος βέβαια βρισκόταν στην πεντάδα όταν ένα ματς κρινόταν στο φινάλε, αφού ο Γκρεγκ Πόποβιτς τον εμπιστευόταν στα κρίσιμα, μαζί με το «διόσκουρούς» του, Τόνι Πάρκερ και Τιμ Ντάνκαν αλλά και τον Λέοναρντ αργότερα. Ο Τζινόμπιλι στην ομιλία του μετά την επιτυχία αυτή μίλησε για το Σαν Αντόνιο αλλά και τους Πόποβιτς και Ντάνκαν.

«Οι Σπερς ήταν μια ομάδα που με υποστήριζε πολύ. Πόποβιτς, τι να πω εγώ για σένα; Ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος για μένα και την οικογένεια μου και ποτέ δεν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω όσο πρέπει. Ο Ντάνκαν είναι ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών, ένας από τους κορυφαίους συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μαζί σε μια ομάδα με τους Πόποβιτς, Πάρκερ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον και Τιμ Ντάνκαν. Αυτοί και πολλοί άλλοι βοήθησαν στην εξέλιξη της καριέρας μου», ανέφερε ο Μανού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0