Basket Talk

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε φιλικά στη Ρωσία παρά το εμπάργκο της Ευρωλίγκα στις ομάδες της!

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε φιλικά στη Ρωσία παρά το εμπάργκο της Ευρωλίγκα στις ομάδες της!
Η Παρτιζάν ανακοίνωσε φιλικά με ρωσικές ομάδες, παρά το εμπάργκο της Ευρωλίγκας και θα αγωνιστεί απέναντι σε Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Οι ρωσικές ομάδες με πρώτη την εκ των βασικών μετόχων της ECA ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν αποβληθεί από τον περασμένο Μάρτιο από τη διοργάνωση, αλλά η Παρτιζάν ανακοίνωσε φιλικά μαζί τους!

Ενώ λοιπόν η Ευρωλίγκα επισήμως όπως η FIBA και η ΔΟΕ έχουν αποκλείσει όλες τις ρωσικές ομάδες, εθνικές και συλλόγους, από όλα τα σπορ από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο ρωσικός αθλητισμός βρίσκεται ουσιαστικά σε καθεστώς εμπάργκο από τον υπόλοιπο κόσμο η Παρτιζάν Βελιγραδίου ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε τουρνουά προετοιμασία με ρωσικές ομάδες και μάλιστα επί ρωσικού εδάφους!

Θεωρητικά κανείς δεν απαγορεύει στην Παρτιζάν να παίξει με ρωσικές ομάδες σε αγώνες προετοιμασίας, ηθικά όμως αυτό έρχεται σε κόντρα με τις αποφάσεις των αθλητικών και μπασκετικών αρχών παγκοσμίως και ενδέχεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα η Παρτιζάν ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο VTB Kup το τετραήερο 22-25 Σεπτεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (22/9) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (24/9) καθώς και μία ακόμη ομάδα σε αγώνα κατάταξης στις 25/9

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0