Basket Talk

Μάριο Χεζόνια: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν πολύ αργά»

Μάριο Χεζόνια: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν πολύ αργά»
Σε δηλώσεις του ο Μάριο Χεζόνια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μιλώντας για το παρασκήνιο πίσω από την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Μπορεί ο Κροάτης σταρ να βρίσκεται αυτή την στιγμή σε διαδικασία EuroBasket, φορώντας το εθνόσημο της πατρίδας του, ωστόσο τα φώτα είναι στραμμένα και στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του που λέγεται Ρεάλ. Για την μετακόμιση του στην Μαδρίτη αναφέρθηκε σε δημόσια τοποθέτηση, εμπλέκοντας μεταξύ άλλων το όνομα του Παναθηναϊκού, αλλά και της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστα αναλυτικά:
«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν στη Ρεάλ, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έπαιρνα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω που επικοινώνησαν μαζί τους.

Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί πριν. Τώρα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε πολλά. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, ο λόγος που πάω εκεί. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν ένα γρήγορο τρίμηνο για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης καλά. Ήταν πολύ εύκολο».

Αναφορικά με την φημολογούμενη προσέγγιση Παναθηναϊκού και Παρτιζάν: «Ναι, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0