Basket Talk

Γιάννης Κυριακόπουλος ο νέος ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας στο μπάσκετ!

Γιάννης Κυριακόπουλος ο νέος ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας στο μπάσκετ!
Το όνομά του ψιθυριζόταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες στα… μπασκετικά στέκια, αλλά πλέον από επίσημα χείλη αναφέρεται ως ο νέος ιδιοκτήτης του Ιωνικού.
Όπου ΚΑΕ Ιωνικός είναι ουσιαστικά ο Διαγόρας Δρυοπιδέων το ΑΦΜ του οποίου χρησιμοποιεί από το καλοκαίρι του 2020 η εν λόγω ομάδα που «δανείζεται» το όνομα του Ιωνικού και χρησιμοποιεί το κλειστό της Νίκαιας ως έδρα.

Ο νέος ιδιοκτήτης ασχολείται με την εστίαση και μεταξύ άλλων του ανήκουν δύο ονομαστές στην ευρύτερη περιοχή καφετέριες, το Αίνιγμα στο Χαϊδάρι και η Αίγλη στον Κορυδαλλό. Τον κ.Κυριακόπουλο ο οποίος θα έχει «συμπαίκτες» συνεργάτες του στις επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτει στην περιοχή ουσιαστικά «σύστησε» (απουσία του ιδίου) στους φιλάθλους του Ιωνικού ο νέος Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας Θανάσης Δούνης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στο κλειστό του Πλάτωνα το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου. Να σημειωθεί ότι Δούνης που έχει προϋπηρεσία σε πολλούς συλλόγους της Α1 (Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Χολαργός, Ηρακλής κ.α.) είχε βρεθεί και τον Δεκέμβριο του 2021 στον Ιωνικό για μόλις δύο εβδομάδες όμως, αφού υπέβαλε γρήγορα την παραίτησή του.

Ο νέος Τζένεραλ Μάνατζερ της ΚΑΕ (ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την παραμονή του Άγγελου Τσίκληρα στον πάγκο της ομάδας) ξεκαθάρισε πως «για νομικούς λόγους ο κ.Κυριακόπουλος δεν μπορεί να παρουσιαστεί από τώρα ως ιδιοκτήτης μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών κάτι που αναμένεται να γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου», προανήγγειλε την επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον οποίο έχει γίνει πρόταση και ίσως και του Αρσενόπουλου και δεσμεύθηκε πως στις 21 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα έχει 6 ξένους και θα είναι ανταγωνιστική.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη Ιωνικού σχετικά με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς αποκαλύπτοντας πως μέχρι και τις 19 Αυγούστου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Πετράτος του έλεγε πως η ομάδα δεν θα αλλάξει χέρια ενώ ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε ο Δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, που επίσης έδωσε το παρόν στη Γ.Σ.

Ο κ.Ιωακειμίδης δίχως να κατονομάσει κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ το 2019 και το 2020 (φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Βαγγέλη Τσάπα) για αθέτηση δεσμεύσεων και συμφωνιών που αφορούσαν σε 20.000 ευρώ για τη μελέτη ανακατασκευής του γηπέδου της Νίκαιας αλλά και το ενοίκιο που δεν πλήρωσε ποτέ στο «Σοφία Μπεφόν» του Φαλήρου στο οποίο έπαιξε για μία σεζόν ο Ιωνικός. Κατέληξε δε λέγοντας με νόημα πως «δεν θέλουμε το όνομα του Ιωνικού να εμπλακεί ξανά σε περίεργες ιστορίες που αφορούσαν στο στοίχημα»!

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0