Basket Talk

Νέο... ρεσιτάλ Αρίνας: «Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας, θα είχε ακόμα τις ίδιες αδυναμίες;»

Νέο... ρεσιτάλ Αρίνας: «Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας, θα είχε ακόμα τις ίδιες αδυναμίες;»
Συνέχεια στις... προκλητικές δηλώσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδωσε ο Γκίλμπερτ Αρίνας που θεωρεί πως ο σταρ των Μπακς δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει τις αδυναμίες του όσο βρίσκεται στο NBA...
Σχετικά Άρθρα
Συνέχεια έδωσε ο Αρίνας στις προκλητικές δηλώσεις, με στόχο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αρχικά προσπάθησε να ανασκευάσει και να «μαζέψει» κάπως την εριστική χθεσινή του δήλωση, ότι ο «Greek Freak» δεν... καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ, όμως κατέληξε να συνεχίζει την κριτική κατηγορώντας τον αυτή τη φορά για έλλειψη βελτίωσης στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται 9 χρόνια στο NBA και «ακόμα μιλάμε για το σουτ του», ενώ στην κουβέντα έβαλε μέχρι και τον Τζόρνταν... Ενώ κατέληξε να συμβουλεύει τον Γιάννη να ακούσει την άποψη ενός... hater, καθώς αυτός γνωρίζει καλύτερα από όλους τις αδυναμίες του! 

Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις του Αρίνας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

«Έχει προσθέσει κάτι νέο στο παιχνίδι του; Έχει γίνει το ποσοστό του στο τρίποντο καλύτερο (όχι), έχει γίνει καλύτερο το midrange του (όχι), έχει βελτιωθεί στις βολές (όχι);

Έχει γίνει πιο δυνατός, τον έχει βοηθήσει αυτό στο να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, κάτι που βελτιώνει το ποσοστό ευστοχίας. Αλλά έχει τα ίδια ψεγάδια από τότε, που ξεκίνησε το μπάσκετ.

Γι’ αυτό είπα πως χρειάζεται να μάθει το παιχνίδι περισσότερο για να καταλάβει πώς θα βελτιώσει συνολικά το παιχνίδι του. Είναι το ίδιο κτήνος, το ΙΔΙΟ κτήνος, αλλά πιο δυνατό και παθιασμένο.

Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας, θα είχε ακόμα τις ίδιες αδυναμίες; Δεν μπορούσες να τον σταματήσεις στο μπάσιμο, αλλά η εξέλιξη του fadeaway έγινε η χαρακτηριστική του κίνηση.

Αν, λοιπόν, η απάντηση είναι ‘όχι’, τότε η άποψή μου επιβεβαιώνεται. Οι παίκτες δεν γίνονται καλύτεροι, επειδή η επιτυχία τους λέει ότι δεν χρειάζεται πια να βελτιωθούν.

Όλοι το έχουμε πει: αν είχε σταθερό σουτ και τρίποντο, θα ήταν ασταμάτητος. Έχουν περάσει εννέα χρόνια και ακόμα λέμε το ίδιο, αλλά όσα λέω είναι λάθος.

Άκου έναν hater, γιατί αυτός ξέρει τις αδυναμίες σου, κάτι που σημαίνει πως έχει το σχέδιο να γίνεις καλύτερος» 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0