Basket Talk

Εσπερίδες Καλλιθέας: Απέκτησαν την 14η κόρη του Κούρο Σεγκούρα με 4ετές συμβόλαιο!

Εσπερίδες Καλλιθέας: Απέκτησαν την 14η κόρη του Κούρο Σεγκούρα με 4ετές συμβόλαιο!
«Έδεσαν» τη διεθνή Ισπανίδα Μαρ Σεγκούρα οι Εσπερίδες
Η 14χρονη Μαρ Σεγκούρα, κόρη του Ισπανού προπονητή Κούρο Σεγκούρα, που έκατσε πέρσι στον πάγκο του Ιωνικού, αλλά και της ΑΕΚ, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τις Εσπερίδες Καλλιθέας. 

Οι Εσπερίδες προχώρησαν έτσι σε μία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, δείχνοντας ότι βλέπουν σπουδαία προοκτική στο πρόσωπο της νεαρής Μαρ Σαγκούρα, την οποία δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα να αγωνίζεται και στην Α1 Γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησαν οι Εσπερίδες. Απέκτησαν την 14χρονη (10.07.2008) Μar Segura , Ισπανίδα διεθνή γκαρντ στις U14. Η ταλαντούχα νεαρή αθλήτρια θα ενισχύσει τις ομάδες υποδομών αλλά σύντομα και την γυναικεία ομάδα αφού η συμφωνία μαζί της είναι τετραετής!

Είναι κόρη του Ισπανού τεχνικού Curro Segura (πέρυσι στον Ιωνικό Νικαίας και την ΑΕΚ ) και αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Κρόνο Αγ. Δημ. Πρόκειται για κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό μπάσκετ γυναικών στην ιστορία!

Η απόκτηση δηλαδή μιας 14χρονης με τόσο σπουδαία προοπτική στα χνάρια άλλων μεγάλων club της Ευρώπης , όπως η Γαλλική Λιόν του Τόνι Πάρκερ με την 17χρονη Λιθουανή Γιούστε Γιοσίτε (Juste Josyte ) και η Ιταλική Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου με την 17χρονη Σλοβένα Αίσα Σίβκα (Ajsa Sivka)».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0