Basket Talk

Προκλητική δήλωση Αρίνας: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ»

Προκλητική δήλωση Αρίνας: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ»
O Γκίλμπερτ Αρίνας έκανε μία μάλλον... εριστική δήλωση σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που όπως είναι λογικό δεν πέρασε «στα ψιλά».
Σχετικά Άρθρα
Ο Γκίλμπερτ Αρίνας προχώρησε σε μία άκομψη και μάλλον άστοχη δήλωση σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την κατάκτηση του πρψταθλήματος της περιόδου 2020/21 συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. 

Ο πρώην σταρ των Γουίζαρντς, δήλωσε στο Reddit πολύ υποτιμητικά πράγματα για τον Γιάννη, που φυσικά έφεραν πολλές αντιδράσεις και από χρήστες του twitter.

Ο Αρίνας έδειξε ξεκάθαρα πως δεν τρέφει μεγάλη συμπάθεια στο παιχνίδι του «Greek Freak», φανερώνοντας έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Όταν ρωτήθηκε για τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας, ανέφερε πως ο Γιάννης δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ. Eπίσης πρόσθεσε πως ο Έλληνας σταρ, που... παρεμπιπτόντως πρόσφατα σημείωσε ρεκόρ καριέρας με την Εθνική μας Ομάδα, όντας συγκλονιστικός απέναντι στη Σερβία, δεν καταλαβαίνει ούτε τον τρόπο που μπορεί να γίνει καλύτερος, μένοντας στάσιμος... 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0