Basket Talk

Ιτούδης: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας αποχώρησαν με προβλήματα»

Ιτούδης: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας αποχώρησαν με προβλήματα»
Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία
Ευχαριστημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Δημήτρης Ιτούδης από την προσπάθεια των διεθνών μας, παρά την ήττα από τη Σερβία, ενώ στάθηκε στους τραυματισμούς Κώστα Αντετοκούνμπο, Σλούκα, αλλά και Μίτσιτς.

«Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας αποχώρησαν με προβλήματα. Είναι τροφή για μια συζήτηση που έχει ήδη αρχίσει, με παίκτες που έχουν μεγάλη φθορά.. Συγχαρητήρια στη Σερβία, κέρδισε ένα παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Παλέψαμε, επιστρέψαμε δύο φορές από το -9, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά χρειαζόμασταν καλύτερες επιλογές, καλύτερες αποστάσεις, ειδικά στην παράταση και φυσικά λιγότερα λάθη γιατί μας κόστισαν αρκετά».

Αναφερόμενος στη διαιτησία δεν έκρυψε την έκπληξή του επειδή μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτέλεσε βολές από την ομάδα μας κάτι που χαρακτήρισε “παράξενο” και επισήμανε πως: «Έχουμε καλούς δημιουργούς και παίκτες που κρατάνε πολύ τη μπάλα στα χέρια, τον Καλάθη, τον Σλούκα, τον Ντόρσεϊ και όταν έχεις τόσους πρέπει να κερδίζεις φάουλ. Μάλλον δεν ήμασταν τόσο καλοί σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Καταλήγωντας σημείωσε: «Δεχθήκαμε 8 πόντους σε buzzer καλάθια, 6 από τον Γιάραμαζ, 2 από τον Γιόκιτς», ενώ για τον MVP του ΝΒΑ τις δύο τελευταίες σεζόν είπε απλά πως: «Δεν μπορείς να τον σταματήσεις αλλά να τον περιορίσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0