Basket Talk

Με Γιάννη η 12αδα της Ελλάδας κόντρα στην Σερβία - Εκτός Παπαπέτρου και Παπαγιάννης!

Με Γιάννη η 12αδα της Ελλάδας κόντρα στην Σερβία - Εκτός Παπαπέτρου και Παπαγιάννης!

Η ΕΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με τη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8, 21:00) και σε αυτή βρίσκεται ο Γιάννης. Εκτός όπως αναμενόταν ο Παπαπέτρου και ο Παπαγιάννης.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα κοντραριστεί με τους «Πλάβι» το βράδυ της Πέμπτης. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης και Γιάννης Κουζέλογλου. Απουσιάζει και το όνομα του Παναγιώτη Καλαιτζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με 12 παίκτες αναχωρεί σε λίγες ώρες (17.55) και αφού προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ανδρών για το Βελιγράδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Ο αγώνας της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με τη Σερβία θα διεξαχθεί αύριο (25/8) στις 21.00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσει ο εντός έδρας με το Βέλγιο, την Κυριακή 28/8 στις 20.00 στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα μεταφέρει στη Β' Φάση το ρεκόρ (3-1) και είναι σε πλεονεκτική θέση, ενώ αντίθετα οι Σέρβοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζουν (1-3).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0