Basket Talk

Σπανούλης, Λυκογιάννης και Πιστιόλης στη συνάντηση των προπονητών του BCL

Σπανούλης, Λυκογιάννης και Πιστιόλης στη συνάντηση των προπονητών του BCL
Δυναμικό παρών από τους Έλληνες προπονητές στο ετήσιο μίτινγκ του BCL.
Ισχυρή ήταν η ελληνική παρουσία στην ετήσια συνάντηση των προπονητών και των διαιτητών του Basketball Champions League, η οποία έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη. 

Ο νέος προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μαζί με τον βοηθό του Μπάμπη Καραΐσκο, αλλά και ο κόουτς της τουρκικής Γαλατάσαραϊ, Αντρέας Πιστιόλης, έδωσαν δυναμικό «παρών» στη γερμανική πόλη. 

«Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Ετσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη. Αυτό το workshop ειναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση» είπε ο CEO της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός.

Υπενθυμίζουμε ότι η 7η regural season του BCL θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου, αλλά νωρίτερα υπάρχει ο προκριματικός γύρος που θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις: Σκόπια, Μάλαγα, Λισαβώνα και Βελιγράδι. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0