Basket Talk

Μπουντενχόλζερ: «Κάτι ξεχωριστό για το Eurobasket ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» (video)

Μπουντενχόλζερ: «Κάτι ξεχωριστό για το Eurobasket ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» (video)
Δηλώσεις του Μάικ Μπουντενχόλζερ ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2022, με... κεντρικά πρόσωπα τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Αντεντοκούνμπο.
Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς που «ενισχύει» την προσπάθεια του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Eurobasket 2022, Μάικ Μπουντενχόλζερ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, κατά τις οποίες αναφέρθηκε τόσο στον σούπερ σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη.

«Είναι ωραία που είμαι εδώ να βλέπω ευρωπαϊκό μπάσκετ. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ευρώπη ναι, αλλά υπάρχουν και πολλά όμοια στοιχεία. Οι παίκτες κάνουν πολύ καλή δουλειά και χαίρομαι που ήρθα να δω τα παιχνίδια».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο χαρακτήρας, η ταπεινότητα, η έλλειψη εγωϊσμού. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε και δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα στο Μιλγουόκι».

Για τον τίτλο στο NBA:
«Ονειρευτήκαμε τους τίτλους και τις επιτυχίες αλλά πρέπει να εστιάσεις στη δουλειά που κάνεις κάθε μέρα. Το να πετυχαίνεις κάτι σπέσιαλ είναι κάτι που ονειρεύεσαι αλλά πρέπει να ξυπνάς την άλλη μέρα να πας στη δουλειά».

Για τους Μπακς:
«Έχουμε καλή ομάδα, τον Τζρου, τον Μπρουκ και όλα τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Ο Μαμουκελασβίλι που βλέπουμε τώρα. Φυσικά ο Γιάννης είναι σημαντικός. Φέραμε τον Τζο Ίνγκλις, έχουμε πραγματικά καλή ομάδα».

Για την Εθνική Ελλάδας:
«Προφανώς υπάρχει ένας εκπληκτικός κόουτς, ο Δημήτρης Ιτούδης. Θα παίξουν σκληρά και χωρίς εγωισμό, ο Γιάννης θα φέρει κάτι ξεχωριστό. Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι».
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0