Basket Talk

Κάν’το όπως ο Στεφ Κάρι (video)

Κάν’το όπως ο Στεφ Κάρι (video)
Ο Στεφ Κάρι και ο viral πανηγυρισμός του, έχουν κάνει όλους του σούπερ σταρς σε όλα τα αθλήματα να... λένε «night, night»!
Σχετικά Άρθρα

Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, έμελλε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ και τώρα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζουν οι σούπερ σταρς σε όλα τα αθλήματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έκανε για πρώτη φορά την κίνηση «night, night» στη διάρκεια των περσινών play-offs του NBA και πιο συγκεκριμένα στο Game 2 κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς. Σε εκείνο το ματς ο Κάρι είχε πετύχει 32 πόντους, με έξι εύστοχα τρίποντα (τι πιο σύνηθες θα μου πείτε) και χρησιμοποίησε αυτή την κίνηση, δείχνοντας ουσιαστικά ότι η βραδιά τελείωσε και έβαλε τους αντιπάλους του για ύπνο.

Μέχρι τους τελικούς του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος του Κάρι, η εν λόγω κίνηση έγινε σήμα κατατεθέν του Στεφ, ο οποίος έβγαλε μέχρι και μπλουζάκι που γράφει πάνω «night, night».

Ο εν λόγω πανηγυρισμός δεν άργησε να γίνει viral με αθλητές και αθλήτρις, όχι μόνο από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο εντός Αμερικής, να «δανείζονται» την κίνηση του Στεφ Κάρι. Πάμε να δούμε κάθε περίπτωση χωριστά.

Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο 25χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα όμορφο γκολ, από αρκετά πλάγια θέση, κόντρα στη Γιουβέντους και αμέσως κατέφυγε στον πανηγυρισμό του Κάρι.

Σαμπρίνα Ιονέσκου

Η 25χρονη γκαρντ των Νιού Γιορκ Λίμπερτι κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στο WNBA. Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία της λίγκας που πετυχαίνει 500+ πόντους, 200+ ριμπάουντ και 200+ ασίστ μέσα σε μία σεζόν. Ωστόσο, η Ιονέσκου τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όχι τόσο για τα κατορθώματά της μέσα στο παρκέ, όσο για τον αλά Κάρι πανηγυρισμό της σε έναν αγώνα κόντρα στις Ατλάντα Ντριμ.

Σκάιλαρ Ντίγκιν Σμιθ

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την 32χρονη γκαρντ των Φοίνιξ Μέρκιουρι μετά από ένα πουλ-απ τρίποντο στην αναμέτρηση με τις Ντάλας Γουίνγκς, δηλαδή την πρώην ομάδα της.

Τζαμάρ Σμιθ

Ο κουόρτερμπακ των Μπέρμιγχαμ Στάλιονς «καβάλησε» επίσης το κύμα και πανηγύρισε όπως ο Στεφ Κάρι στο ματς κόντρα στους Νιου Όρλεαν Μπρέικερς στον πρώτο γύρο των play-offs του USFL (United States Football League).

Άντριου ΜακΚάτσεν

Το «night, night» έκανε την εμφάνισή του και στο μπέιζμπολ. Ο Άντριου ΜακΚάτσεν, αθλητής των Μιλγουόκι Μπρούερς (σσ. της ομάδας στην οποία έχει μετοχές και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο), «ντύθηκε» Στεφ στο ματς κόντρα στους Τορόντο Μπλου Τζέις.

Άλεξ Μόργκαν

Η 31χρονη Μόργκαν, μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές του γυναικείου ποδοσφαίρου, έκατσε στον καναπέ της, πήρε αγκαλιά τα τρόπαιά της και πόζαρε όπως ο Στεφ, μετά τη νίκη των ΗΠΑ επί του Καναδά και την κατάκτηση του CONCACAF.

Νεϊμάρ

Στη λίστα προστέθηκε εσχάτως και ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν υιοθέτησε τον πανηγυρισμό «night, night» μετά το δεύτερο γκολ που σκόραρε απέναντι στην Μονπελιέ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Λιθουανία

Το «night, night» έφτασε μέχρι τα μέρη μας και πιο συγκεκριμένα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου έλαβε χώρα το Ευρωπαϊκό U18 των Νεανίδων. Τα κορίτσια από τη Λιθουανία κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας με 78-75 της Εθνικής Ισπανίας και μετά πήγαν χαρούμενες και ενωμένες για... ύπνο. 


Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα προσπαθήσει να μπει έστω και για λίγο στα... παπούτσια του Στεφ Κάρι

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0