Basket Talk

Ο Ερυθρός Αστέρας τα είχε βρει με τον Τεόντοσιτς, όμως η Μπολόνια είπε «όχι»

Ο Ερυθρός Αστέρας τα είχε βρει με τον Τεόντοσιτς, όμως η Μπολόνια είπε «όχι»
Μία ανάσα από το να μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα βρέθηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς, όμως συνεχίζει τελικά στη Βίρτους Μπολόνια. 
Σχετικά Άρθρα
Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο Μίλος Τεόντοσιτς. Αρχικά η αναπάντεχη και άνευ λόγου αποπομπή του από την Εθνική Σερβίας λίγο πριν το Eurobasket 2022 και τώρα οι δηλώσεις του προέδρους του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Για την ακρίβεια, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, μιλώντας PinkTV και αποκάλυψε πως η ομάδα είχε δώσει... τα χέρια με τον Μίλος Τεόντοσιτς, όμως η συμφωνία δεν προχώρησε γιατί ο πολύπειρος Σέρβος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο και για να επιστρέψει στην πατρίδα, θα έπρεπε ο Ερυθρός Αστέρας να καταβάλλει ένα buy-out.

«Είχα αρκετές συνομιλίες με τον Τεόντοσιτς αυτό το καλοκαίρι και επιτρέψτε μου να πω ότι, όσον αφορά τη μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα , συμφωνήσαμε σε όλα. Η μόνη πλευρά που δεν συμφωνήσαμε ήταν αυτή της Βίρτους, η οποία δεν ήθελε να δώσει το πράσινο φως στην αποζημίωση. Ο πρόεδρος της Βίρτους είπε "θα ήθελα πολύ να τον αποδεσμεύσω τώρα, αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα μπορείτε να μου δώσετε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί θέτει σε κίνδυνο τον σύλλογό μου, επειδή οι οπαδοί έχουν δεθεί μαζί του"»,
ανέφερε συγκεκριμένα ο Τσόβιτς επί του θέματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0