Basket Talk

Η Εθνική Παίδων «διέλυσε» την Ισπανία (75-47), στην πρεμιέρα του Eurobasket U16

Η Εθνική Παίδων «διέλυσε» την Ισπανία (75-47), στην πρεμιέρα του Eurobasket U16
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα της στο EuroBasket U16, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ισπανούς, επικρατώντας άνετα με 75-47! 
Σχετικά Άρθρα
Η Εθνική μας Ομάδα Παίδων έπαιξε κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Ισπανούς. Έφτασε τελικά στη νίκη με 75-47 στην πρεμιέρα του Eurobasket U16 που διεξάγεται στα Σκόπια με το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο να μετατρέπεται τυπική διαδικασία! Η Ελλάδα ήταν καταιγιστική από το πρώτο λεπτό, φτάνοντας γρήγορα σε διψήφιες διαφορές και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα από τους Ίβηρες που περιορίστηκαν σε ρόλο... κομπάρσου στην αναμέτρηση όντες τρομερά άστοχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα οι Νεοκλής Αβδάλας και Στυλιανός Μαραγκουδάκης με 10 και 12 πόντους αντίστοιχα. Ο κόουτς Βαγγέλης Ζιάγκος μοίρασε τον χρόνο, με όλα τα μέλη της 12αδας να πάιρνουν την ευκαιρία τους και να προσφέρουν το δικό τους... λιθαράκι στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας. Η καθολική επικράτηση επί των Ισπανών ήρθε κυρίως μέσα από την άμυνα που δεν άφησε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, με τον δρόμο προς το καλάθι να μοιάζει είναι... δύσβατος.

Από πλευράς ηττημένων πρώτος σκόρερ, ήταν ο Μάριο Σεντ-Σουπερι, που κατάφερε να φτάσει τους 12 πόντους, παρά τη μεγάλη αστοχία του. 

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 38-23, 61-37, 75-47 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0