Basket Talk

Ευρωμπάσκετ Κ18: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική νεανίδων απέναντι στην Λετονία

Ευρωμπάσκετ Κ18: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική νεανίδων απέναντι στην Λετονία
Νίκη με το καλημέρα για την Εθνική νεανίδων, οι οποίες επικράτησαν επί της Λετονίας με σκορ 75-64, κάνοντας το 1/1 στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κοριτσάρες ηλικίας Κ18, που επέβαλαν το ρυθμό τους καθόλη την διάρκεια της πρεμιέρας και οδηγήθηκαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Καθοριστικό το ξεκίνημα των παικτών του Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος είδε την ομάδα του με το πέρας της πρώτης περιόδου να σημειώνει νταμπλ σκορ, όντας μπροστά, σημειώνοντας 22 πόντους. Σε παρόμοιο τέμπο εξελίχθηκε και δεύτερο δεκάλεπτο με το προβάδισμα να μειώνεται λίγο και εν τέλει το ημίχρονο να βρίσκει την Λετονία να υπολείπεται με -8.

Η διαφορά διατηρήθηκε ίδια και στην τρίτη περίοδο, ενώ δεν υπήρξε σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης ανησυχία, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να τελειώσει την πρώτη της επίσημη υποχρέωση κερδίζοντας με σκορ 75-64. Kορυφαία των γαλανόλευκων η Σοφία Κελεμένη, με την νεαρή φόργουορντ να σημειώνει 21 πόντους, με 5/11 (!) τρίποντα, ενώ άξια συμπαραστάτρια στάθηκε η Γεωργία Δαμουλάκη με 17 π. . Ακολουθεί ο Κυριακάτικος αγώνας (06/08 στις 19:00 μ.μ.) με την Τσεχία, όπου σε περίπτωση νίκης η Ελλάδα πλησιάζει στην κατάληψη της πρώτης θέσης που θα της δώσει την ευκαιρία για μια πιο ευνοϊκή κλήρωση στην νοκ άουτ φάση. 

1η περίοδος: 22-11

2η περίοδος: 18-21

3η περίοδος:17-17

4η περίοδος: 18-15

Ελλάδα (Κώστας Κεραμιδάς): Δαμουλάκη (17π.), Αλεξία (2π.), Μπαξεβάνου (8π.), Χρηστάκη (5π.), Κελεμένη (21π.), Παλάσκα, Βασιλείου (8π.), Σταματάκη (5π.), Σταμοπούλου (3π.), Ανδριαννή - Κούπερ (6π.)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0