Basket Talk

Ο Στεφ Κάρι δεν άφησε... ατιμώρητο τον Μάικ Τζέιμς: «Είμαι τόσο μονοδιάστατος...» (video)

Ο Στεφ Κάρι δεν άφησε... ατιμώρητο τον Μάικ Τζέιμς: «Είμαι τόσο μονοδιάστατος...» (video)
Ο Στεφ Κάρι βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον Μάικ Τζέιμς που λίγες μέρες νωρίτερα δεν τον είχε συμπεριλάβει στην καλύτερη 5αδα του NBA, γιατί όπως είπε είναι... μονοδιάστατος.
Ένα νέο... beef φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μεταξύ Μάικ Τζέιμς και Στεφ Κάρι, με τον πρώτο να φιλοξενείται σε διαδικτυακή εκπομπή του Σακίλ ΜακΚίσικ (ναι, του περιφερειακού του Ολυμπιακού!) και να αποκαλεί τον ηγέτη των πρωταθλητών του NBA «μονοδιάστατο σε ορισμένες περιπτώσεις». Αυτός υποστήριξε πως ήταν και ο λόγος που ο σταρ της Μονακό δεν συμπεριέλαβε τον Κάρι στην, κατά τη γνώμη του, καλύτερη 5αδα του ΝΒΑ, στην οποία έβαλε τον... κολλητό του Ντουράντ, τον Εμπίντ, τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η είδηση από ότι φαίνεται έφτασε στα αφτιά του «Σεφ», που φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει... ατιμώρητο τον Τζέιμς για την ασέβειά του. Στο πλαίσιο μίας mini συνέντευξης για το camp του και σε ερώτηση για την 1vs1 μάχη του με κάποιον παίκτη εκείνος απάντησε με νόημα «θα είναι άσχημα γι' αυτόν, ακόμη κι αν είμαι τόσο... μονοδιάστατος» και στη συνέχεια φυσικά έσκασε στα γέλια με το... τρολάρισμά του, λέγοντας μάλιστα τον εαυτό του «αισχρό» για αυτό που είχε μόλις... διαπράξει.

Δείτε το τρομερό βίντεο: 
Και η αντίδραση του... φαινομενικά τουλάχιστον, κουλ Μάικ Τζέιμς: 
Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0