Basket Talk

Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Εφήβων: Χάνει το υπόλοιπο Ευρωπαϊκό ο Σαμοντούροβ με διάστρεμμα!

Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Εφήβων: Χάνει το υπόλοιπο Ευρωπαϊκό ο Σαμοντούροβ με διάστρεμμα!

Σοβαρό πλήγμα έχει προκύψει για την Εθνική Εφήβων, με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να χάνει το υπόλοιπο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 λόγω διαστρέμματος!

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ λόγω διαστρέμματος θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό U18, καθώς τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα με τη Σλοβενία και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα. Δεδομένου πως η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή, ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού δεν προλαβαίνει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (1/8) ημέρας. Μόλις 1’40’’ μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Σλοβενία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων. Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στη Σμύρνη όπου διεξάγεται η διοργάνωση, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Όλοι εύχονται περαστικά στον Αλέξανδρο και επιστροφή με υγεία στο παρκέ!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0