Basket Talk

Κόμπε, Ντουράντ και Γιάννης στην… υπηρεσία της Μπαρτσελόνα (video)

Κόμπε, Ντουράντ και Γιάννης στην… υπηρεσία της Μπαρτσελόνα (video)

Με αφορμή την επίσκεψη του Τζέιλεν Μπράουν στο Καμπ Νου, το BN Sports ανακαλεί περιπτώσεις αστέρων του NBA που έχουν κάνει έκδηλη την συμπάθεια τους για την Μπαρτσελόνα!

Επίσκεψη στην Βαρκελώνη είχε το πρόγραμμα για τον 24χρονο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, γεγονός που ανέσυρε εικόνες του παρελθόντος. Σπουδαία ονόματα, παίκτες επιπέδου All Star, που έχουν συναντηθεί με ανθρώπους των Καταλανών και φωτογραφήθηκαν με την ιστορική φανέλα του ισπανικού συλλόγου. 

Βέβαια και ο ίδιος ο σύλλογος φροντίζει να κρατάει επαφή με τον μαγικό κόσμο του NBA, γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθιέται στο κομμάτι της διαφήμισης. Πριν λίγες ώρες μάλιστα οι παίκτες του Τσάβι βρέθηκαν στο Μπρούκλιν και χαλάρωσαν παίζοντας μπάσκετ, φορώντας την εμφάνιση των Νετς.

1. Kόμπε Μπράιαντ

Καλοκαίρι του 2015 και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για περιοδεία. Τότε που δε χωρούσε κουβέντα για το ποια είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη, με παίκτες όπως ο Μέσι, οι Τσάβι και Ινιέστα, αλλά και ο εμβληματικός αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ. Το υπέρλαμπρο αυτό παρεάκι, θέλησε να επισκεφτεί ο αείμνηστος Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος τους επιφύλαξε έκπληξη και εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο. Έτσι χάρισε μερικά αξιομνημόνευτα κλικ, ποζάροντας χαλαρός με γυαλιά ηλίου και την ριγωτή φανέλα των τότε πρωταθλητών Ευρώπης.

2. Κέβιν Ντουράντ 

Τρία χρόνια πίσω, Ιούλιος και ο Αντουάν Γκριεζμάν κάνει την απόλυτη έκπληξη, αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης για χάρη των μπλαουγκράνα». Εντυπωσιακό το γεγονός ότι ρόλο στην ιστορία κατέχει ο... Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος αγωνιζόμενος ακόμα στο Γκόλντεν Στέιτ, αποκάλυψε το νούμερο που θα φορούσε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός. Φαίνεται πως οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση, με τον Γάλλο διεθνή να στέλνει την ολοκαίνουργια φανέλα του στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος δεν παρέλειψε να την κοινοποιήσει στα social media. Με ένα πλατύ χαμόγελο πόζαρε κρατώντας το πίσω μέρος της εμφάνισης, το οποίο ουσιαστικά... μαρτυρούσε το νέο Νο7 του Καμπ Νου.

3. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το «All Star Game» που διεξήχθη το 2017 στη Νέα Ορλεάνη, είχε την τιμή να φιλοξενήσει μία κορυφαία προσωπικότητα του παγκοσμίου αθλητισμού. Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ως επίσημος πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να διαδώσει το brand name του συλλόγου. Μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε με τον «Greek Freak», χαρίζοντας του φανέλα που ανέγραφε το όνομα του, για να λάβει ως αντάλλαγμα μία μπασκετική με το Νο 34. Σίγουρα ο Γιάννης θα θυμάται εκείνη την μέρα, όντας μεγαλωμένος στην εποχή του Ρόνι και παρακολουθώντας από μικρός τα ευρωπαϊκά, ποδοσφαιρικά δρώμενα. 

4. Ντουέιν Ουέιντ

Οι διακοπές του 36χρονου τότε γκαρντ των Χιτ (σ.σ. Ιούνιος, 2018), τον βρήκαν στη Μεσόγειο, όπου έκανε τουρ μαζί με την οικογένεια του. Μεταξύ των στάσεων του και η πρωτεύουσα της Καταλονίας, γεγονός που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της μπασκετικής Μπαρτσελόνα. Απαναθανατίστηκε να εκτελεί σουτάκια φορώντας την επίσημη εμφάνιση, μπαίνοντας έτσι και αυτός στη λίστα με τους αστέρες που έχουν τιμήσει το σήμα των «Culers».

5. Ντ' Άντζελο Ράσελ 

Πρόκειται για τον μοναδικό της σχετικής λίστας που επισκέφθηκε τον σύλλογο ως τουρίστας. Καλοκαίρι του 2019 και ο νυν γκαρντ των Τίμπεργουλβς εμφανίσθηκε στο Καμπ Νου για ξενάγηση. Η Μπάρτσα έσπευσε να του δωρίσει την εμφάνιση της, με την οποία πόζαρε πανευτυχής, ενώ αργότερα βρέθηκε με τον νεαρό μέσο της ομάδας Ρίγκι Πουτζ, ο οποίος... προσπάθησε να του μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς».

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0