Basket Talk

Με τέσσερις “Έλληνες” η προετοιμασία της Ολλανδίας για το Ευρωμπάσκετ

Με τέσσερις “Έλληνες” η προετοιμασία της Ολλανδίας για το Ευρωμπάσκετ
Μπόλικους παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1 θα έχει η Ολλανδία στην προετοιμασία της για το προσεχές Ευρωμπάσκετ που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μπουσκάλια κάλεσε 19 παίκτες μέσα στους οποίους είναι τέσσερις που πέρασαν από τα μέρη μας και ένας πέμπτος που “εκπροσωπήθηκε” από τον… πατέρα του.

Στους 19 είναι λοιπόν το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Γιανίκ Φράνκε, ο πρώην παίκτης Ρεθύμνου και Ιωνικού Νίκαιας Ρόλαντ Σάφτεναρ, ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου Σαρλόν Κλουφ και ο πρώην παίκτης του Λαυρίου Τζίτο Κοκ. Επίσης κλήθηκε ο Σέιν Χάμινκ που δεν είναι άλλος από τον γιο του παλιού παίκτη του Πανιώνιου Χερτ Χάμινκ.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι: Κέγιε φαν ντερ Βουρστ ντε Βρις, Μπόι φαν Φλιτ, Λέον Ουίλιαμς, Ουόρθι ντε Γιονγκ, Μαρίν Βερβέρς, Μοχάμεντ Κεράζι, Λουκ ντε Μπρι, Όλαφ Σάφτεναρ, Ματ Χαρμς, Κάι Έντουαρντς, Ντίλαν φαν Έικ, Κουίντεν Ποστ, Ρινκ Μαστ, Μάλεβι Λεόνς

Η Ολλανδία θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Με Σλοβενία 94/8), Μαυροβούνιο (5/8) στο Τσέλιε της Σλοβενίας, με Γαλλία (7/8) στη Ρουέν, με Γερμανία (12/8) στο Αλμέρ και με Λιθουανία (19/8) στο Βίλνιους πριν τους αγώνες με Γεωργία και Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναχώρησή της για το Ευρωμπάσκετ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0