Basket Talk

Απηύδησαν και οι Κύπριοι με τον ΕΣΑΚΕ!

Απηύδησαν και οι Κύπριοι με τον ΕΣΑΚΕ!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με επιστολή της διαμαρτυρήθηκε στον ΕΣΑΚΕ για την έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ Ελλάδας, ενώ σε απάντηση του ο ΕΣΑΚΕ απαντάει, άλλα αντί άλλων!

Όπως έκανε γνωστό η κυπριακή ιστοσελίδα «cyprusbasket.net» η ΚΟΚ (Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ΕΣΑΚΕ για το θέμα του Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Το τριήμερο από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ελληνικό Σούπερ Καπ μπάσκετ. Με την επιστολή αυτή ουσιαστικά η κυπριακή Ομοσπονδία διαμαρτύρεται πως δεν έχει καμία ενημέρωση από ελληνικής πλευράς.

Αναλυτικά η επιστολή της ΚΟΚ:
«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CB, η ΚΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρός της, Ανδρέας Μουζουρίδης, απέστειλαν επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, μέσω της οποίας εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από τη διοργανώτρια αρχή!

Και πραγματικά είναι απορίας άξιο πως γίνεται ο ΕΣΑΚΕ να διοργανώνει Σούπερ Καπ στην Κύπρο δίχως να έχει ενημερώσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίριση και δίχως να λάβει τη συγκατάθεσή της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του CB, υπάρχουν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την αστυνόμευση της διοργάνωσης λαμβάνοντας υπόψιν την ταυτόχρονη παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και των οπαδών τους που θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο».

Ο ΕΣΑΚΕ παρόλα αυτά, αντέδρασε άμεσα. Η απάντηση του είναι αρκετά γενικευμένη και δεν απαντάει σε κανένα από τα θέματα που θέλουν να διευκρινιστούν!

Η απάντηση του ΕΣΑΚΕ:
«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επικοινώνησε σήμερα (26/7) με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία να διευρενηθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο.

Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε προς τον κ. Μουζουρίδη ότι ο ΕΣΑΚΕ σέβεται τους θεσμούς και επιθυμεί εάν υλοποιηθεί η ιδέα της διεξαγωγής του Super Cup στην Κύπρο, η διοργάνωση να γίνει σε απόλυτη συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί την ανώτατη αρχή του αθλήματος στην χώρα.

Η παραπάνω θέση αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς σε επιστολή που θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ προς την ΚΟΚ και στην οποία ο κ. Μουζουρίδης θα καλείται σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του θεσμού της Λίγκας στην Κύπρο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0