Basket Talk

Διαψεύδει ο Πασκάλ για Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει ο Πασκάλ για Παναθηναϊκό!

Ο πολυσυζητημένος, Έρικ Πασκάλ, ακούστηκε πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την θέση «4». Ο ίδιος ο αθλητής διαψεύδει!

Ο Έρικ Πασκάλ είναι ένα πρόσωπο για το οποίο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται. Ο Αμερικανός φόργουορντ, έχει εντυπωσιακά στοιχεία και θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τους «πράσινους».

Τα δημοσιεύματα για το πρόσωπο του ήταν πολλά, αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο βέβαια. Ο 26χρονος φόργουρντ τοποθετήθηκε με δύο ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδοντας ουσιαστικά δύο δημοσιεύματα όπου ανέφεραν πως έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα!

Συγκεκριμένα στην πρώτη δημοσίευση, η ανάρτηση του χρήστη αναφέρει πως ο μπασκετμπολίστας έρχεται στην Ευρώπη και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη γράφοντας: «Λάθος νέα».

Ενώ στη δεύτερη δημοσίευση απαντάει στον ίδιο χρήστη, ο οποίος αποδίδει συγχαρητήρια στον παίκτη και του εύχεται καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριρς απάντησε γράφοντας: «Ποτέ δεν συμφώνησα σε κάτι».

Έτσι, ο Αμερικανός έρχεται ως «πυροσβέστης» για να σβήσει την φλόγα που έχει ανάψει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι δύο πλευρές δεν έχουν επαφές. Ο παίκτης στην ουσία διαψεύδει πως έχει ήδη συμφωνήσει!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0