Basket Talk

Ο Ουίλιαμ Χάουαρντ άφησε τη Βιλερμπάν «για κάπου καλύτερα»

Ο Ουίλιαμ Χάουαρντ άφησε τη Βιλερμπάν «για κάπου καλύτερα»
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μακριά από την πατρίδα του, αναζητά ο Ουίλιαμ Χάουαρντ. 
Ο Ουίλιαμ Χάουαρντ ενημέρωσε τη Βιλερμπάν ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Γαλλία, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του και τις δυνατότητές του σε ένα καινούργιο περιβάλλον, σε κάποια άλλη χώρα. 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπογράψει πουθενά. Υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά όχι επίσημη πρόταση. Η Βιλερμπάν δεν πάλεψε πραγματικά για να με κρατήσει. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο εξωτερικό και δεν έκαναν κάτι για να με κρατήσουν. 

Πλησιάζω στα 29α γενέθλιά μου και είπε στον ευατό μου: Αν θες να παίξεις στο εξωτερικό είναι ή τώρα ή ποτέ. Από τη στιγμή που υπάρχει η Euroleague δεν έχω κάποια προτίμηση σε σχέση με το εθνικό πρωτάθλημα. Προτεραιότητά μου είναι η Euroleague. Υπάρχει αρνητική κριτική στα σενάρια που τη θέλουν να γίνεται μια κλειστή λίγκα, αλλά εγώ δεν το βρίσκω τόσο κακό. 

Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θέλω να εμπλακώ σε ένα καλό πρότζεκτ και να έχω ενεργό ρόλο. Δεν μετράει μόνο η οικονομική πλευρά. Από την άλλη αν με θελήσει μια πολύ μεγάλη ομάδα, καταλαβαίνω ότι θα έχω πιο περιορισμένο ρόλο και θα πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Είναι μια αιώνια μάχη κάθε σεζόν. Αν δεν αποδείξεις τι αξίζεις, θα βρίσκεσαι στον πάγκο. Είναι ο σκληρός νόμος του αθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος φόργουορντ. 

Να σημειώσουμε ότι το όνομα του Χάουαρντ ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία επέστεψε στη  κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από 14 χρόνια. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0