Basket Talk

Τόνι Πάρκερ: «Ο Γουενμπανιάμα θα είναι το Νο1 του επόμενου draft και κάθε GM στο NBA το ξέρει...»

Τόνι Πάρκερ: «Ο Γουενμπανιάμα θα είναι το Νο1 του επόμενου draft και κάθε GM στο NBA το ξέρει...»
Ο Τόνι Πάρκερ έκανε δηλώσεις στο ESPN μιλώντας για το μεγάλι αστέρι του γαλλικού μπάσκετ, Βίκτορ Γουενμπανιάμα, αλλά και το... καυτό θέμα των ημερών και την ενδεχόμενη ανταλλαγή του Κέβιν Ντουράντ από τους Μπρούκλιν Νετς.
Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ βρίσκεται στην Αμερική για να παρακολουθήσει από κοντά το Summer League και έκανε δηλώσεις στο ESPN αναφερόμενος στο μεγάλο αστέρι Βίκτορ Γουενμπανιάμα που μέχρι πρότινος έπαιζε για την ομάδα του, την Βιλερμπάν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, παρά το γεγονός ότι ο 18χρονος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μετροπολιτάν ώστε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Πάρκερ για τον Βίκτορ Γουενμπανιάμα:

«Είναι ένα υπέροχο παιδί και πολύ ταλαντούχος. Είναι δύσκολο να ξέρεις από τώρα πόσο ψηλά θα φτάσει. Αυτό είναι το καλύτερο στην περίπτωσή του και νομίζω πως κάθε GM του NBA πιστεύει ότι θα γίνει το Νο1 του draft. Δεν έχει ταβάνι, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κανέναν, είναι μοναδικός. Μπορεί να τρέξει σαν γκαρντ το γήπεδο, να σουτάρει σαν γκαρντ παρά το ύψος του, ενώ έχει απίστευτο άνοιγμα χεριών. Θέλει να κερδίζει και είναι πολύ δυνατός πνευματικά, αυτό είναι και το καλύτερο από όλα».

Ενώ σχετικά με το trade του Κέβιν Ντουράντ και την κατάσταση στους Μπρούκλιν Νετς δήλωσε:

«Έχω δει τον Σον Μαρκς και τον Στιβ Νας. Ο Στιβ είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν είναι εύκολη οποιαδήποτε απόφαση για το Μπρούκλιν, αν θέλει να κάνει το trade. Δε θα πάρουν ποτέ αυτό που είχαν, αφού ο Ντουράντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0