Basket Talk

Κάνει δικό του (και) τον Άντριου Άντριους ο Παναθηναϊκός

Κάνει δικό του (και) τον Άντριου Άντριους ο Παναθηναϊκός
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Άντριου Άντριους βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports έχει σαφές προβάδισμα έναντι της Παρτιζάν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που επίσης τον έχει προσεγγίσει.

Ο Άντριους είναι 29 ετών με ύψος 1μ.88 απόφοιτος το 2016 του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον. Δεν έγινε ντραφτ από ομάδα του ΝΒΑ και ήρθε αμέσως στην Ευρώπη ξεκινώντας την καριέρα του στην τουρκική Μπαλικεσίρ στην Α2 κατηγορία της χώρας και μετά από ένα διάλειμμα στη G-League έπαιξε κατά σειρά σε VEF Ρίγα (Λετονία), Χάποελ Αφούλα (Α2 Ισραήλ), Μπουγιουκτσεκμετσέ, Νταρουσάφακα (Τουρκία) και Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) ενώ την τελευταία σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της τουρκικής Μπούρσασπορ στην πορεία της μέχρι τον τελικό του EuroCup.

Με τη Μπούρσασπορ ο Άντριους είχε 14 πόντους, 4,2 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ μέσο όρο με καλύτερο ματς τους 37 πόντους εναντίον της Βίρτους Μπολόνια για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άντριους προορίζεται για 5ος γκαρντ μαζί με τους Λι, Ουόλτερς, Μποχωρίδη και Γκριγκόνις που ενδέχεται να έχει συμμετοχή κυρίως στους αγώνες της Ευρωλίγκα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0