Basket Talk

«Πράσινος» ο Γκριγκόνις, ακολουθεί ο Ντέρικ Ουίλιαμς

«Πράσινος» ο Γκριγκόνις, ακολουθεί ο Ντέρικ Ουίλιαμς
Τα βρήκαν σε όλα Παναθηναϊκός και Γκριγκόνις. Ακολουθεί ο Ντέρικ Ουίλιαμς! 
Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Μάριους Γκριγκόνις (1994, 1.98μ), ο οποίος παρά το ενδιαφέρον τόσο από τη Ζαλγκίρις Καόυνας, όσο και από τη Βαλένθια, τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ

Ο Λιθουανός βρήκε τη χρυσή τομή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την εν λόγω συμφωνία με κάθε επισημότητα. Να σημειώσουμε δε ότι το «τριφύλλι» θα καταβάλλει ένα buy-out ύψους 350.000 ευρώ στη ρωσική «αρκούδα» για την αποδέσμευσή του παίκτη! 

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στο «πράσινο» μέτωπο δεν σταματούν όμως εκεί, αφού σειρά αναμένεται να πάρει και ο Ντέρικ Ουίλιαμς (1991, 2.03μ), ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ έχει θητεύσει και στο NBA, μετρώντας 428 εμφανίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με 8.9 πόντους και 4.0 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0