Basket Talk

Σφήνα -και- της Ζαλγκίρις για Γκριγκόνις!

Σφήνα -και- της Ζαλγκίρις για Γκριγκόνις!

Μετά τη Βαλένθια και η Ζαλγκίρις Κάουνας φέρεται σύμφωνα με λιθουανικά ΜΜΕ να «παίζει» δυνατά στο θέμα της απόκτησης του Μάριους Γκριγκόνις για τον οποίο μέχρι πρότινος ο Παναθηναϊκός ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί να τον κάνει δικό του.

Σχετικά Άρθρα

Όπως ανέφερε λοιπόν το λιθουανικό site basketnews.com επικαλούμενο δηλώσεις του Τζένεραλ Μάνατζερ της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Μοτιεγιούνας ο Γκριγκόνις είναι στις βασικές της προτεραιότητες για ενίσχυση του ρόστερ!

«Εξ αρχής ο Μάριους είναι αυτός που θέλουμε», δήλωσε από το Λας Βέγκας όπου παρακολουθεί το Summer League του ΝΒΑ ο Μοτιεγιούνας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε βέβαια να του δώσουμε όσα μπορεί να θέλει, αλλά τον θέλουμε και ευχόμαστε να μην τον θέλουν άλλες ομάδες και να επιστρέψει σε εμάς». Επισήμανε, δε, πως «ίσως εμφανιστούν και άλλες ομάδες να τον ζητήσουν» ενώ αναφερόμενος στην πρόταση που φέρεται να του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ο Μοτιεγιούνας είπε.

«Όλοι μιλάνε για τον Παναθηναϊκό ότι δίνει λίγες εκατοντάδες χιλιάδες περισσότερα από εμάς σε μέσο όρο. Αυτό είναι ένα απρόσιτο ποσό για εμάς» ενώ όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες ο παίκτης να καταλήξει στη Ζαλγκίρις απάντησε «είναι 50-50» και πρόσθεσε. «Εμείς σίγουρα θα είμαστε ένα καλό μέρος για να εξελιχθεί, να βρίσκεται στο σπίτι του και να έχει έναν σημαντικό ρόλο. Παρόλα αυτά έχουμε συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες και οι παίκτες κάποιες φορές δυσκολεύονται να το κατανοήσουν αυτό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0