Basket Talk

Νέιτ Ουόλτερς: Αυτόν ξέρει αυτόν εμπιστεύεται!

Νέιτ Ουόλτερς: Αυτόν ξέρει αυτόν εμπιστεύεται!

Δίαυλο επικοινωνίας με τον Νέιτ Ουόλτερς έχει ανοίξει ο Παναθηναϊκός, στην περίπτωση που ο Νικ Καλάθης δεν… επιστρέψει στο τριφύλλι! Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τον γνωρίζει πολύ καλά και φαίνεται πως θέλει να τον εμπιστευτεί ξανά!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βρει άμεση λύση στην θέση «1», για να συνεχίσει την ανοικοδόμηση του ρόστερ για την επόμενη χρονιά χωρίς να υπάρχουν άφθονες επιλογές στην… αγορά!

Στο πρόσωπο του Νέιτ Ουόλτερς έχουν στραφεί οι πράσινοι, σε περίπτωση που η επιστροφή του Νικ Καλάθη δεν υλοποιηθεί! Από την πράσινη ΚΑΕ έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με την μεριά του 31χρονου γκαρντ, ο οποίος είναι μια αξιόπιστη λύση για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός συνεργάστηκε με τον παίκτη την περασμένη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και φαίνεται πως τον «εμπιστεύεται» και πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο οργανωτικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν όμως η πρώτη συνεργασία ανάμεσα τους, καθώς κατά το παρελθόν συνεργάστηκαν (ξανά) στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2016/17. Αυτό σημαίνει πως αν ο «εξάστερος» προβεί στην εν λόγω λύση, θα είναι η τρίτη σεζόν που, παίκτης και προπονητής, θα συμπορευτούν!

Ένα όνομα που ακούγεται, επίσης, «δυνατά» για τους πράσινους είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις. Αν η έλευση του γίνει πραγματικότητα στο τριφύλλι, αυτό θα σημαίνει πως ο Ράντονιτς θα έχει λιγότερα «προβλήματα» στο κεφάλι του, αφού Ουόλτερς και Γκρινόνις είχαν μια… άψογη συνεργασία στην Ζαλγκίρις το 2018, την χρονιά όπου οι Λιθουανοί βρέθηκαν στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Όλα πλέον είναι ρευστά. Εν αναμονή των εξελίξεων, περιμένουμε να δούμε αν το δίδυμο Ουόλτερς-Γκριγκόνις θα ξανασμίξει στα Ευρωπαϊκά παρκέ, με την πράσινη φανέλα, αλλά αυτή την φορά όχι στο Κάουνας, αλλά στην Αθήνα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0