Basket Talk

Τρολάρισμα Βεζένκοφ στον Μίτσιτς: «Όταν δεν έπρεπε το έβαλες όμως» (video)

Τρολάρισμα Βεζένκοφ στον Μίτσιτς: «Όταν δεν έπρεπε το έβαλες όμως» (video)
Τρομερή η αντίδραση του Σάσα Βεζένκοφ στην αστοχία του Βασίλιε Μίτσιτς. 
Αποστόλη στη Σύρο Έκτορας Σταυρόπουλος

Το θέαμα και το παρασκήνιο δεν λείπουν από την τελευταία ημέρα του AegeanBall Festival 2022 που διεξάγεται στην Σύρο από τον Γιώργο Πρίντεζη και το οποίο φιλοξενεί υψηλούς προσκεκλημένους. 

Ένας εξ'αυτών και ο MVP και back-to-back πρωταθλητής της Euroleague, Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται σε μουντ διακοπών και εμφανίστηκε λίγο «σκουριασμένος» στο skill challenge του AegeanBall Festival 2022, συγκεντρώνοντας μόλις 7 πόντους. 

Αυτή του η επίδοση προκάλεσε την επική αντίδραση του Σάσα Βεζένκοφ που του φώναξε: «Όταν δεν έπρεπε το έβαλες όμως», αναφερόμενος φυσικά στο «φαρμακερό» buzzer beater του Μίτσιτς στον ημιτελικό του Final 4 του Βελιγραδίου που έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό και έδωσε στην Εφές το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Δίπλα στην όλη φάση βρέθηκε και ο θρυλικός Κώστας Τσαρτσαρής που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του μετά το καυστικό σχόλιο του Βέζε. Να σημειώσουμε δε ότι πριν αρχίσει ο διαγωνισμός, ο Τσαρτσαρής ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταφράσει στον Μίτσιτς το τι πρέπει να κάνει, με τον τελευταίο να κοιτάει τον παλαίμαχο διεθνή σαν να του μιλάει... Κινέζικα! 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0