Basket Talk

Ρελάνς από τον Παναθηναϊκό για Καλάθη με σούπερ πρόταση!

Ρελάνς από τον Παναθηναϊκό για Καλάθη με σούπερ πρόταση!

Μπορεί μέχρι το πρωί του Σαββάτου (9/7) τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να έλεγαν πως η Φενέρμπαχτσε κάνει δικό της τον Νικ Καλάθη αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε την… αντεπίθεση και η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή.

Καταιγισμός εξελίξεων στο θέμα του Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας άσος, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, είδε τον Παναθηναϊκό να κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του αλλά τη Φενέρμπαχτσε να τον προσπερνάει στο οικονομικό κομμάτι.

Παρόλο που τα δημοσιεύματα του εξωτερικού τόνιζαν πως ο τουρκικός σύλλογος θα είναι ο νικητής της υπόθεσης, οι Πράσινοι έκαναν νέα πρόταση και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του και από διετές συμβόλαιο με 2,7 εκατ. ευρώ συνολικές απολαβές, προσφέρει τριετή συνεργασία κάνοντας τον Καλάθη κατά τέσσερα εκατ. ευρώ (!) πλουσιότερο.

Έτσι, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην παραδίδει τα όπλα και να ετοιμάζει με τη Φενέρ και εκείνος μία σούπερ πρόταση ώστε να πείσει τον Έλληνα άσο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0