Basket Talk

Ο Άρης στα προκριματικά του FIBA Europe Cup

Ο Άρης στα προκριματικά του FIBA Europe Cup
Για μια θέση στο FIBA Europe Cup θα παλέψει ο Άρης
Μπορεί ο Άρης να μην πρόλαβε την προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο Basketball Champions League, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στο FIBA Europe Cup

Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη θα χρειαστεί να παλέψει στα προκριματικά της διοργάνωσης τα οποία θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 27-30 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα συμμετάσχουν συνολικά 22 ομάδες, αλλά μόλις 4 θα καταφέρουν να πάρουν τελικά το εισιτήριο για το FIBA Europe Cup. 

Οι 22 αυτές ομάδες είναι οι: Άρης, Τρέπτσα, Πρίστινα, Γιόναβα, Γουλβς Βίλνιους, Κάπφενμπεργκ, Αντβέρπ, Ρίλσκι, Τσεντεβίτα Τζούνιορ, ΑΕΚ Λάρνακας, Κάλεβ Κράμο, Κατάγια, Σολέ, Γκέτινγκεν, Μπόρλακσεφν, Χάποελ Χάιφα, Λέιντεν, Τσάρνι Σλούπσκ, Σπόρτινγκ, Κραϊόβα, Γιάμτλαντ, Μπεσίκτας. 

Οι «κικτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έχουν τοποθετηθεί  το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και θα αντιμετωπίσει στην Α’ φάση μία εκ των Γιονάβα (Λιθουανία), Γουλβς (Λιθουανία), Τρέπτσα (Κόσοβο), Γιαμτλαντ (Σουηδία). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου.
 
Δέκα ομάδες έχουν κλειδώσει ήδη την παρουσία τους στη διοργάνωση. Μιλάμε για τις: Μέχελεν, Μπάλκαν, Κραϊλσχάιμ Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Μπρίντιζι, Ντόναρ, Ανβίλ, Πόρτο, Οράντεα και Γκαζιάντεπ. Τέλος, οι άλλες 18 θέσεις από τις 32 συνολικά, θα καλυφθούν από τις ομάδες που θα αποκλειστούν από τα προκριματικά του BCL

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0