Basket Talk

Ευθείες βολές Νέντοβιτς για όσους στον Παναθηναϊκό τον κατηγόρησαν για «εκβιασμό»

Ευθείες βολές Νέντοβιτς για όσους στον Παναθηναϊκό τον κατηγόρησαν για «εκβιασμό»

Μία μέρα μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό και τη συμφωνία του με τον Ερυθρό Αστέρα ο Νεμάνια Νέντοβιτς μέσω μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την απέχθειά του σε όσους μέσα από τους πράσινους τον κατηγόρησαν για «εκβιασμό».

Σχετικά Άρθρα

Ιδού το μήνυμα του Σέρβου σκόρερ:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού

Πήρα λίγο καιρό μέχρι όλα να τακτοποιηθούν ώστε απλά να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώσαμε αυτά τα δύο χρόνια με την ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι. Είμαι και λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα φοβερή σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και όλης της κατάστασης. Νομίζω ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση. Ακούγοντας λόγια όπως “εκβιασμός” και το όνομα της ομάδας την οποία ερωτεύτηκα στην ίδια πρόταση μου έφερε ανακατωσούρα στο στομάχι. Αλλά, τέλος πάντων, δεν θα προσπαθήσω να το φέρω όλο αυτό με το μέρος μου γιατί αυτό θα βρώμιζε τα δύο όμορφα χρόνια και τις φιλίες που έκανα όσο έμεινα στην Αθήνα.

Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα μέρος της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος».

images\εικόνα_Viber_2022-07-08_11-46-17-625.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0