Basket Talk

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αϊζάια Κάνααν! (video)

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αϊζάια Κάνααν! (video)
Ο Αϊζάια Κάνααν είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την περιφέρεια και οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, που αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ο Ολυμπιακός δεν άργησε καθόλου να βρει τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Αϊζάια Κάνααν για να πάρει θέση στην περιφέρεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, την επόμενη σεζόν, με τον πρώην παίκτη της Ούνιξ να έχει εμπειρία από Ευρωπαϊκό μπάσκετ και να φημίζεται για το εξαιρετικό του σουτ. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του deal, που θα φέρει τον 31χρονο shooting guard στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Κάνααν έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στο ΝΒΑ, με θητεία σε Χιούστον Ρόκετς, Φιλαδέλφεια 76ερς, Σικάγο Μπουλς, Φοίνιξ Σανς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Μιλγουόκι Μπακς. Η περσινή χρονιά τον βρήκε σε Ούνικς Καζάν και Γαλατασαράι και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0