Basket Talk

Αποκάλυψη BN Sports: Αλλάζει χέρια η Λάρισα και ελπίζει να παίξει στην Α1 με… wild card

Αποκάλυψη BN Sports: Αλλάζει χέρια η Λάρισα και ελπίζει να παίξει στην Α1 με… wild card
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Λάρισα αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουλίου έκτακτο ΔΣ της ΚΑΕ προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών!

Ενώ λοιπόν ο ΕΣΑΚΕ έχει απορρίψει (δις) τον… άδειο φάκελο της ομάδας, ενώ ο μεγαλομέτοχος σε (παλαιότερες) δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας υποστήριζε πως «δεν θα πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα» προαναγγέλλοντας την αποχώρηση του αλλά και της ομάδας όλα φαίνεται πως αλλάζουν άρδην.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Ριζούλης έχει ήδη δώσει τα χέρια για τη μεταβίβαση (μέσω εξαγοράς) του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ σε άλλον Λαρισαίο επιχειρηματία κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί στο έκτακτο ΔΣ που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (7/7).

Αν, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί, προχωρήσει η συμφωνία τότε ο νέος ιδιοκτήτης θα προσπαθήσει να βάλει ξανά τη Λάρισα στον… μπασκετικό χάρτη της Α1 είτε μέσω του ΕΣΑΚΕ είτε μέσω της διαδικασίας χορήγησης wild card (το πιθανότερο). Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα… τρέξουν και μάλιστα άμεσα.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη ολοκληρώθηκε το deal πώλησης και της ΠΑΕ Λάρισα που επίσης άλλαξε χέρια και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν το γεγονός αυτό με την επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησίας και στην ΚΑΕ!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0