Basket Talk

Euroleague: Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι ο εκλεκτός για τη θέση του προέδρου

Euroleague: Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι ο εκλεκτός για τη θέση του προέδρου
Ξημερώνει η νέα εποχή της Euroleague, με έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, να αναλαμβάνει τα ηνία στη θέση του απερχόμενου Τζόρντι Μπερτομέου. 
Όπως όλα δείχνουν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του CEO της Euroleague

Ο 49χρονος πια Ντέγιαν, ο οποίος μετράει τρεις κατακτήσεις Euroleague (σσ. 2000 και 2002 με τον Παναθηναϊκό, 2003 με την Μπαρτσελόνα) και τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο μάνατζμεντ, είναι ο εκλεκτός των ομάδων-μετόχων που ψήφισαν για την αποχώρηση του Μπερτομέου, δηλαδή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Ζαλγκίρις Κάουνας, της Αρμάνι Μιλάνο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση την επόμενη χρονιά, αλλά εξακολουθεί να έχει λόγο στα διοικητικά συμβούλια και τις ψηφοφορίες. 

Δίπλα στον Μποντιρόγκα θα βρεθεί ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, ο οποίος προ 8ετίας είχε αναλάβει σύμβολος του Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά αργότερα αποχώρησε και τον ρόλο αυτού ανέλαβε η εταιρεία του G2 Strategic, η οποία ειδικεύεται σε θέματα στρατηγικής του επαγγελματικού αθλητισμού. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0