Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόταση «απομάκρυνσης» από τον πάγκο για… ένα χρόνο στον Λάσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόταση «απομάκρυνσης» από τον πάγκο για… ένα χρόνο στον Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε στον Πάμπλο Λάσο να… κάτσει μια χρονιά, επί πληρωμή, αλλά ο Ισπανός τεχνικός αρνήθηκε και δημιουργεί θέμα στις σχέσεις του με την ομάδα.

Στις αρχές του Ιουνίου ο Πάμπλο Λάσο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο «Sanitas La Moreleja University Hospital», με έμφραγμα του μυοκαρδίου όπως είχε γίνει γνωστό, με τον μπασκετικό κόσμο να είναι στο πλευρό του. Διασωληνώθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε κλίνη ΜΕΘ και εν τέλη μερικές ημέρες μετά το περιστατικό πήρε εξιτήριο, έμεινε μερικές μέρες στο σπίτι υπό τις οδηγίες των γιατρών, αλλά επέστρεψε άμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις προπονήσεις.

Λάσο: «Ήμουν τυχερός που η ζωή μου έδωσε μια προειδοποίηση»

Όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες από την ισπανική πρωτεύουσα, η Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε στον Λάσο για μια χρονιά να μην είναι στον πάγκο στην «βασίλισσάς», επί πληρωμή, λόγω του ανωτέρου επεισοδίου για να ξεκουραστεί και να αναλάβει τα καθήκοντα του εκ νέου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023/24). Ο προπονητής των Μαδριλένων φαίνεται πως αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση και θέλει να παρίσταται κανονικά.

Η απόφαση του Ισπανού τεχνικού φαίνεται να μην κάνει «γκελ» στην ομάδα και να δημιουργεί… αρνητικό κλίμα στις σχέσεις του με την ομάδα. Μάλιστα οι ιστοσελίδες της Μαδρίτης αναφέρουν πως εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και της αποχώρησης του για να βρει νέο σταθμό. Τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμη και υπάρχει… μέλλον στην υπόθεση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0