Basket Talk

Μπλακ-άουτ στο Σερβία-Βέλγιο στη Νις και οριστική διακοπή!

Μπλακ-άουτ στο Σερβία-Βέλγιο στη Νις και οριστική διακοπή!
Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και θα διεξαχθεί ξανά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 20.00 (ώρα Ελλάδας)
Στο… σκοτάδι βυθίστηκε το γήπεδο της Νις, όπου το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε ο αγώνας ΣερβίαΒέλγιο για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 22.00 (ώρα Ελλάδας), αλλά μετά από σχεδόν δύο λεπτά αγώνα έπεσε η τάση του ρεύματος, με αποτέλεσμα το γήπεδο να έχει ελλειπή φωτισμό.

Οι διαιτητές μετά από κάποια λεπτά αναμονής αναγκάστηκαν να στείλουν τις ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά από μισή ώρα και ενώ ο φωτισμός είχε αρχίσει να επανέρχεται το γήπεδο βυθίστηκε ολοκληρωτικά στο σκοτάδι με τον κόσμο να αποδοκιμάζει στις εξέδρες, την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν επιστρέψει στο παρκέ για εκ νέου ζέσταμα.

Στα 45 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από επίσημα χείλη στα μεγάφωνα του γηπέδου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε όλη την πόλη της Νις, μεγάλα κομμάτια της οποίας δεν έχει ρεύμα και θα χρειαστεί νέα αναμονή η οποία όμως δεν... κράτησε πολύ αφού περίπου 20 λεπτά αργότερα (στις 23.05 ώρα Ελλάδας) πάρθηκε απόφαση να διακοπεί οριστικά ο αγώνας και να διεξαχθεί ξανά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 20.00 (ώρα Ελλάδας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0